TOP OFFERS
NEW & NOW
Shop By Fragrance GET INSPIRED STORE LOCATOR
MY ACCOUNT

Tidak lengkap sambutan perayaan anda jika tidak diluangkan dengan mereka yang selalunya jauh di mata, tapi dekat di hati. Jadikan sambutan Aidilfitri tahun ini, kenangan indah yang tidak dilupakan dengan tradisi kunjung-mengunjung dan perkongsian buah tangan dari Bath & Body Works. Pilih hadiah bermakna anda dari koleksi haruman peribadi dan kediaman dari rangkaian Dark Velvet Oud pilihan Bath & Body Works.

Penjagaan diri penting, tanpa mengira detik dan waktu. Di musim lebaran ini, manjakan diri anda dengan koleksi aromaterapi Bath & Body Works. Serba versatil, jadikan pilihan pati minyak aromatik sebahagian dari rutin harian anda.

NEW!

Bukan sahaja untuk wanita, pilihan dandanan diri peribadi dari Bath & Body Works juga ada untuk kaum lelaki yang mahu tampil lebih bersedia untuk sambutan lebaran. Semua yang anda idamkan - dari penjagaan kulit sehingga haruman memikat jiwa ada di Bath & Body Works.

SHOP THE MEN'S SHOP

Tidak lengkap persediaan sambutan hari lebaran anda tanpa pilihan haruman istimewa untuk kediaman dan seleksi 3-sumbu lilin terbaik dunia, dari Bath & Body Works.

NEW!

Hiasi Hari Raya dengan kenangan sebuah pemberian - tidak kira dalam bentuk duit raya atau titipan hadiah istimewa buat yang tersayang. Lengkapi senarai pemberian anda dengan produk istimewa berbentuk set hadiah dari Bath & Body Works.

SHOP GIFTS

Raya Promo